La teva empresa està preparada per teletreballar?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ADS posa a la teva disposició tots els serveis necessaris per assegurar l’operativa de negoci de la vostra organització de manera remota, tant en eines per al teletreball com els elements de connectivitat i seguretat.

SEGURETAT A LES CONNEXIONS

Davant la situació actual del Coronavirus, els principals operadors de ciberseguretat estan alertant d’un augment de l’índex de ciberatacs a hospitals i a empreses que han decidit apostar pel teletreball. El confinament ha obligat a empleats de tot el món a connectar-se, i a treballar, des de xarxes domèstiques i ordinadors personals. La majoria de les empreses no disposen de línies VPN per a l’accés a dades sensibles des de les llars, ni ordinadors degudament revisats i amb garanties que estiguin lliures de virus. La Salle Technova, parc d’innovació de La Salle-URL, alerta que el teletreball no té per què ser perillós si està ben protegit. No obstant això, moltes empreses encara no han vist la vulnerabilitat de les seves dades i dels seus servidors perquè mai havien treballat en circumstàncies com les actuals. Aquí s’entreveu una oportunitat per a la creació d’empreses relacionades amb la seguretat en el teletreball en aspectes com tallafocs, backups, VPN, antivirus, etc. “.

Què és una VPN?

Una VPN (Virtual Private Network) és una tecnologia de xarxa que s’utilitza per connectar una o més computadores a una xarxa privada utilitzant Internet. Les empreses solen utilitzar aquestes xarxes perquè els seus empleats, des de casa, hotels, etc., puguin accedir a recursos corporatius que, d’una altra manera, no podrien. No obstant això, connectar l’ordinador d’un empleat als recursos corporatius és tan sols una de les funcions d’una VPN.

T’ajudam a Treballar en remot i protegir el teu Negoci!

Contacta’ns per a mes informació.

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..