Software

ADS disposa d’un seguit d’aplicacions i mòduls propis, en diferents entorns tecnològics, per donar cobertura a diferents nivells d’empreses. També disposem de diferents verticalitzacions d’aquestes aplicacions adaptades a diferents sectors comercials i industrials. També us podem assessorar, oferir i ajudar amb un ampli ventall d’aplicacions standard del mercat.

ERP (ADSGest)

Aquest és el nostre producte estrella, un ERP molt complet i de cost molt assequible per a petita i mitjana empresa. Abasta tots departaments de l'empresa. Totalment obert a les adaptacions especials que calguin per a cada client.

TPV per ADSGest

Mòdul de TPV (Terminal Punt de Venda) per a comerços. Agilitza les tasques de cobrament amb lectura de Codis de Barres, bàscules, etc. actualitzant les dades a temps real a l'ERP.

Aplicacions de control de prèsencia

Aplicació de Control de Presència, per a aquelles empreses on requereixin informació i càlculs d'horaris més complexos, que no contemplin els programaris més estàndards.

APP's mòbils

Aplicacions per a mòbils i/o tauletes Android per gestionar la presa de Comandes i les Ordres de Reparació i/o manteniment, lligades totalment al nostre ERP.
També desenvolupem per iOS.

Aplicacions Business Intelligence

Desenvolupem el teu Quadre de Comandament totalment a mida, o a partir de plantilles ja disponibles eines BI.
( Qlik o Power BI )

Aplicacions Web

Desenvolupem aplicacions Web específiques als seus requeriments.
Tenim àmplia experiència en PHP, ASP.NET, Java, JavaScript, C#, etc.

Sistemes Operatius

Experts en instal·lació, configuració i manteniment de Sistemes Operatius Windows i Linux. També servidors de mail, bases de dades SQL, SharePoint, eines de col·laboració, etc.

Servidors de correu

Servidors de Correu amb característiques professionals, siguin interns o externs a la vostra empresa.
Exchange, Gmail, Pop i IMAP, etc.

Antivirus i seguretat

Instal·lació, configuració i manteniment de diferents Antivirus i eines de seguretat per la protecció dels seus equips i del seu negoci.
Verticals sobre ERP ADSGest

Injecció de plàstic

Vertical sobre ADSGest per al sector de la injecció de plàstic, producció, motlles, APPC, ISO, ubicacions, stock FIFO, control de maquinària i torns, etc.

Sales de desfer

Vertical sobre ADSGest per a les sales de desfer, recepcions amb pesatge, traçabilitat, etiquetatge, control de mermes i rendiments, ISO, terminals mòbils, adjudicacions, etc.

Escorxadors

Vertical sobre ADSGest per a escorxadors, recepció pertides en viu, planificació, pesatge, classificació, traçabilitat, etiquetatge, ISO, etc.

Fabricants d'embotits

Vertical sobre ADSGest per a fabricants d'embotits i pernils, recepcions de fresca amb pesatge i etiquetatge, traçabilitat, OF de desglòs i composició, control de mermes i rendiments, control de curació, ISO, terminals mòbils, etc.

Fabricació de teixits

Vertical sobre ADSGest per a fabricació de teixits, stock's amb ubicacions, FIFO, OF's, connectat amb màquines, traçabilitat i control amb RFID, etiquetatge, ISO, etc.

Integració de l'ERP amb robots per encaixat i/o paletitzat, magatzems de picking automàtics, etc.

Serveis Industrials i Tallers

Vertical sobre ADSGest per les empreses de serveis industrials: llauners, electricistes, instal·ladors, etc.
També pel sector tallers de reparació de vehicles i/o maquinària.
Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital