Software

ADS disposa d’un seguit d’aplicacions i mòduls propis, en diferents entorns tecnològics, per donar cobertura a diferents nivells d’empreses. També disposem de diferents verticalitzacions d’aquestes aplicacions adaptades a diferents sectors comercials i industrials. També us podem assessorar, oferir i ajudar amb un ampli ventall d’aplicacions standard del mercat.

ERP (ADSGest)

Aquest és el nostre producte estrella, un ERP molt complet i de cost molt assequible per a petita i mitjana empresa. Abasta tots departaments de l'empresa. Totalment obert a les adaptacions especials que calguin per a cada client.

TPV per ADSGest

Mòdul de TPV (Terminal Punt de Venda) per a comerços. Agilitza les tasques de cobrament amb lectura de Codis de Barres, bàscules, etc. actualitzant les dades a temps real a l'ERP.

Aplicacions de control de presencia

Aplicació de Control de Presència, per a aquelles empreses on requereixin informació i càlculs d'horaris més complexos, que no contemplin els programaris més estàndards.

APP's mòbils

Aplicacions per a mòbils i/o tauletes Android per gestionar la presa de Comandes i les Ordres de Reparació i/o manteniment, lligades totalment al nostre ERP.
També desenvolupem per iOS.

Aplicacions Business Intelligence

Desenvolupem el teu Quadre de Comandament totalment a mida, o a partir de plantilles ja disponibles eines BI.
( Qlik o Power BI )

Aplicacions Web

Desenvolupem aplicacions Web específiques als seus requeriments.
Tenim àmplia experiència en PHP, ASP.NET, Java, JavaScript, C#, etc.

Sistemes Operatius

Experts en instal·lació, configuració i manteniment de Sistemes Operatius Windows i Linux. També servidors de mail, bases de dades SQL, SharePoint, eines de col·laboració, etc.

Servidors de correu

Servidors de Correu amb característiques professionals, siguin interns o externs a la vostra empresa.
Exchange, Gmail, Pop i IMAP, etc.

Antivirus i seguretat

Instal·lació, configuració i manteniment de diferents Antivirus i eines de seguretat per la protecció dels seus equips i del seu negoci.
Verticals sobre ERP ADSGest
Scroll to Top

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..