Sobre nosaltres

Història

ADS és una empresa creada l’any 1992 per un grup de professionals amb més de 10 anys d’experiència prèvia en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació. L’empresa neix amb l’objectiu prioritari d’oferir el millor servei informàtic amb programes a mida i desenvolupats per a cadascun dels nostres clients. La constant i ràpida evolució de la informàtica, ens va portar a dissenyar uns paquets base sobre els quals posteriorment fer les adaptacions pels clients, a fi de reduir els costos de programació. 

Actualment aquests paquets, desenvolupats amb les últimes tecnologies de programació, ens permeten en la majoria dels casos, que únicament calgui desenvolupar a mida alguns processos de planta.

L’empresa ha mantingut sempre un índex de creixement moderat fins arribar a l’actualitat amb una plantilla de 16 persones; 13 d’elles de les diferents branques tècniques i les 3 restants dels departaments comercial, administratiu, compres i qualitat. Gran part d’aquest personal té una antiguitat a l’empresa superior a 10 anys.

Al llarg de la història de l’empresa, s’ha anat acotant el nostre àmbit d’activitat fins a centrar-lo en la programació, venda de hardware, manteniment i consultoria. Per a altres serveis disposem de convenis de col·laboració amb altres empreses especialitzades en cada àmbit.

Visió

Ser el soci tecnològic, proveïdor de TIC (tecnologies de la informació i comunicació) i serveis de consultoria a empreses de la província.

Missió

Proveir de productes i serveis tecnològics d’alta qualitat a totes les empreses i sectors industrials de la província en les àrees de Tecnologies de la Informació, Comunicacions, Seguretat, Xarxes, etc.

Valors

Busquem la satisfacció integral dels nostres clients. Donem molta importància a la nostra gent i la seva qualitat de vida. Proveïm de serveis i productes als nostres clients a costos efectius.
Invertim en la constant capacitació de tots els integrants de l’empresa.

POLÍTICA DE QUALITAT

Per obtenir la plena satisfacció del Client, la qualitat del nostre software, productes, i la dels nostres serveis han de ser la nostra prioritat, i és per això que manifestem la nostra més sincera convicció respecte als principis de qualitat de la nostra empresa.
  • Aconseguir la plena satisfacció del Client mitjançant l’estricte compliment dels requeriments contractats.
  • Assolir una major competitivitat a través de la millora dels processos.
  • Fomentar l’arrelament de tot el personal de la idea de la qualitat i millora continua.
  • Aconseguir la màxima motivació sobre la Qualitat en tots els seus col·laboradors.
  • Mantenir un adequat nivell d’innovació en la prestació dels seus serveis, en el marc d’un sistema permanent de millora continua, amb l’anàlisi de les expectatives de les parts interessades i el context de l’empresa.
  • Complir la normativa legal aplicable a totes les activitats de l’empresa.
  • Comunicar aquesta política a tota l’organització per facilitar la seva comprensió i assegurar la seva aplicació.
Per tot això, esperem poder garantir un SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT adequat, assegurant la idoneïtat dels nostres productes i serveis per ocupar la primera línia de confiança dels nostres Clients.

Els 6 elements que conformen els nostres serveis

01

Anàlisi

En aquesta fase, examinem QUÈ ha de fer el sistema, estudiem amb tu la problemàtica a resoldre, l’àmbit i abast del projecte i els actors implicats. Fem l’estudi de viabilitat tècnica, econòmica i legal.

02

Disseny

Fase consistent en definir COM obtenir una solució correcte que funcioni i sigui viable. Organitzar la informació i entrar al detall de la problemàtica. Es generen els models de: Processos, Dades i Events (o interfícies) com a eines de treball pels programadors.

03

Implementació

Programació de les funcions del sistema, a partir de la documentació de l’anàlisi previ. Estructura de BBDD, Integritat Referencial, formularis d’interacció, validacions, control d’errors, informes i permisos. Utilitzem metodologies Scrum o Agile en funció del projecte.

04

Proves

Al llarg del cicle de vida del projecte es van elaborant “plans de proves” per cada element desenvolupat. En aquesta fase es realitzen les bateries de proves segons aquests plans per comprovar la Correcció, Eficiència i Eficàcia del producte desenvolupat.

05

Instal·lació/Formació

Es realitzen les activitats necessàries per a la instal·lació i posta en funcionament del sistema en les instal·lacions del client. S’imparteix la formació presencial als usuaris, ajudada de manuals que es puguin haver-hi desenvolupat.

06

Manteniment

El manteniment del sistema suposa, implícitament, que aquest pot estar subjecte a canvis en la teva estructura, aspecte i funcionament durant tot el temps que s’utilitza. Gestionem: depuració d’errors, canvis en requisits i/o millores i ampliacions.

Per què triar-nos?

Estem especialitzats en Software empresarial, som coneixedors de les dinàmiques empresarials i ens permet oferir les millors solucions tecnològiques a cada empresa.

La nostra empresa porta més de 25 anys al mercat, tenim àmplia experiència en el món empresarial i gran coneixement de la tecnologia actual per poder oferir les millors solucions.

Els nostres projectes estan orientats als resultats: Planificació, Implementació, Avaluació i Monitorització de resultats. Han de ser projectes viables per l’empresa i que els hi aportin valor.

Oferim un servei HotLine molt complet, amb temps resolució d’incidències de primer nivell inferior a les 2 hores. Tot i que la tecnologia actual permet moltes tasques en remot, sempre és vital la proximitat amb el client per a qualsevol incidència que requereixi una acció presencial.

Estàs buscant un soci tecnològic de servei complet?

Podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius. De fet, és la nostra especialitat.

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..