Hardware

Els nostres anys en el sector de les TI ens han ajudat a desenvolupar relacions molt sòlides amb les principals empreses de maquinari i programari de la indústria. Aprofitant aquestes relacions, podem presentar un ampli ventall d’ofertes i preus per ajudar als nostres clients en l’adquisició de material informàtic de tot tipus.

Ordinadors i servidors

Tenim relacions molt sòlides amb els principals fabricants de hardware, som "partner" autoritzat de varis d'ells, i podem oferir-los un ampli ventall d'opcions en ordinadors i servidores de diferents marques (Dell, HP, Lenovo, etc).

Impressores i perifèrics

Tenim una àmplia oferta d'impressores i equips multifunció (làser i tinta) per a qualsevol necessitat. També d'altres perifèrics per a qualsevol necessitat (dispositius d'entrada, càmeres, escàners, etc.).

Equips de xarxa i complements

Oferim tot tipus d'equips per a infraestructures de xarxa (Switch, Routers, Firewalls, antenes wifi, repetidors de senyal, connexions i cablejat, etc.).

Consultoria i assessorament en equips

Per la nostra gran experiència en diferents entorns i diferents indústries, us podem assessorar i recomanar en l'adquisició de tot tipus d'equips per a diferents necessitats.

Manteniment i servei tècnic

Disposem d'un servei tècnic amb una gran experiència resolent incidències i problemes informàtics en moltes marques per garantir un servei amb la màxima qualitat i professionalitat.
Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..