CANAL ÈTIC

En el marc d’aplicació de les noves legislacions penals, l’Empresa està implantant un Sistema de Gestió per a la Prevenció de Delictes (COMPLIANCE) que aconsella a les entitats posar a la disposició dels treballadors, així com de totes les persones amb les quals es relacioni, un mitjà per a elevar consultes i traslladar inquietuds sobre qüestions en les quals l’Empresa, o una persona integrant d’aquesta, no actuï amb criteris ètics, contravingui normes legals, no respecti els criteris del Codi Ètic de l’Empresa o intueixi que determinades accions puguin suposar il·legalitats en el comportament directiu o de l’empresa.

Per això, hem creat el CANAL ÈTIC que té com a objectiu que ens ajudeu a prevenir les infraccions de les normes internes de conducta o normes externes que puguin ser comeses per part de qualsevol membre de l’Empresa, així com per a col·laboradors i tercers que es relacionin amb l’Empresa.

POLITICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: ADS, Anàlisi/Disseny de Soft, S.L.U.
Nif: B17353459
Direcció: Carretera De Les Tries 109B, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972.261446
Email:  info@adssl.com
Registre Mercantil de Girona, Tom 926, Foli 182, Full GI 9869, Insc. 7a
Activitat: Disseny i desenvolupament de Software, comercialització de Hardware, instal.lació i menteniment de hardware i xarxes.

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..