Altres serveis

ADS oferim solucions de TIC flexibles, escalables i d’alta qualitat. La nostra experiència ens permet oferir-te productes dels més reconeguts del mercat, incloent-hi el subministrament d’aquests productes així com la seva instal·lació, configuració i suport.

Servei "hot-line"

El nostre servei de Hot-line està sempre disponible per ajudar-te a resoldre qualsevol problema complex. Sempre trobaràs una solució gràcies als seus amplis coneixements i gran experiència en el sector de les TI.

Virtualització de servidors

Virtualitzar els servidors ajuda a estalviar costos, tant en la compra dels equips com en el seu manteniment i recuperació davant d'avaries. Som especialistes en aquesta matèria.

Còpies de seguretat

És vital disposar d'una bona política de còpia de seguretat de dades. Oferim assessorament, configuració i manteniment en diferents topologies i sistemes. Distribuïm diferents solucions tant per còpia local com al núvol.

Escriptoris virtuals

Cada vegada més, volem poder accedir als nostres escriptoris des de qualsevol lloc, i des de qualsevol dispositiu. Oferim diferents alternatives en funció de les necessitats de cada client per assolir aquesta necessitat.

Servidors al núvol

El fet de tenir els servidors al núvol, permet l'accés des de qualsevol lloc i moment, estalvia costos en l'adquisició d'equips i sistemes de còpies i garanteix la continuïtat del funcionament davant qualsevol incidència.

Hosting web i servidors "mail"

Som distribuïdors de diferents marques i podem oferir tot tipus de serveis de hosting, web, serveis de mail, llistes de distribució, sistemes d'enviament massiu de mails, etc.
Telecomunicacions

ADSL/Fibra

La nostra línia de negoci de connectivitat, ens permet oferir solucions molt variades davant de qualsevol necessitat. Som distribuïdors de diferents marques de connectivitat amb fibra, adsl, wimax, ràdio, etc.

Centraletes VeuIP i virtuals

Distribuïm diferents solucions en telefonia IP, centraletes VoIP i/o virtuals, amb un ampli ventall de configuracions i possibilitats que poden representar un estalvi de costos molt important.

Telefonia fixa i mòbil

Distribuïm diferents marques de telefonia tant fix com mòbil, amb diferents operadors, per tal de poder oferir la millor oferta tant en cobertura com en preus.
Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital