Nova estafa Microsoft

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Microsoft alerta d’una nova estafa que pot afectar a més de la meitat dels seus usuaris, els estafadors es fan passar per membres del suposat equip de suport tècnic a través de pop-ups, phishing, correus electrònics, trucades telefòniques i redireccions web

La companyia tecnològica Microsoftha alertat d’una nova estafa que, segons una estimació de la mateixa empresa, un 63% dels usuaris d’ordinadors seus poden patir. segons explica Microsoft, els estafadors es fan passar per membres del suposat equip de suport tècnic a través de pop-ups, phishing (estafes de suplantació d’identitat), correus electrònics, trucades telefòniques i redireccions web. 

Els estafadors envien correus electrònics des d’una web fraudulenta o pop-up (la finestra emergent que apareix al navegador), o truquen fent-se passar per treballadors de la companyia que demana les contrasenyes als usuaris per accedir al seu dispositiu i solucionar un inexistent problema tècnic. Totes aquestes accions tenen com a finalitat accedir als aparells dels usuaris de Microsoft per, posteriorment, tenir el control de l’ordinador i extorsionar-lo al propietari, exigint-li diners a canvi de retornar-li el control del dispositiu. També es coneixen casos en els quals els estafadors aconsegueixen dades bancàries dels usuaris.

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..