El control horari de la jornada laboral passa a ser obligatori

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Aprovat el decret per al registre de la jornada laboral ordinària en les empreses.

El Govern ha aprovat un decret per controlar l’entrada i sortida de cada empleat. A més, l’empresa haurà de guardar el registre del control horari durant quatre anys.

Els punts més destacables sobre la nova llei són:

• La seva aplicació entrarà en vigor en dos mesos, després de la seva publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el dimarts 12 de març del 2019.

• Sancions per a les empreses que no compleixin amb la normativa. Per a això la Llei d’infraccions i sancions en l’ordre social es modificarà i inclourà el control obligatori de la jornada laboral amb sancions que van dels 626 i 6250 € per a l’empresa.

• El control de les hores extres no desapareix amb la nova llei. Les empreses han de tenir tots dos controls, les hores de la jornada ordinària i de l’extraordinària.

• Estatut dels Treballadors, article 34:

    – Apartat novè. El nou punt dicta com ha de realitzar-se el registre de la jornada laboral: “ha d’incloure l’horari concret d’entrada i sortida de cada persona treballadora”.

• L’empresa haurà de guardar els registres de la jornada laboral durant quatre anys. I per tant, tenir-los a disposició dels treballadors, sindicats, inspecció laboral i de la Seguretat Social.

Si tens qualsevol dubte al respecte, consulta’ns!

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..