Alerta d’una sèrie d’estafes detectades a les Preses i a la vall d’ en Bas

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en whatsapp
WhatsApp

A les Preses i a la Vall d’en Bas, s’han detectat trucades amb alguns veïns d’aquests municipis que es fan passar per tècnics de MICROSOFT per dir-los que tenen un virus a l’ordinador i que han d’arreglar-ho.

La gent s’ho creu i segueixen els passos que els indiquen: descarregar una aplicació per poder-se connectar al seu ordinador. Una vegada han entrat dins el vostre ordinador poden fer el que volen: robar contrasenyes, entrar al vostre banc o caixa, accedir als vostres documents etc.

Per complicar-ho encara més, la persona que fa la trucada, utilitza un prefix del territori català per exemple el 972 69 XXXX per fer veure que truca des de les Preses i donar més confiança.

MICROSOFT, APPLE, … no truquen mai per dir que necessiten accedir al teu ordinador ni truquen per demanar-te contrasenyes.

Si us truquen dient que teniu un virus al vostre ordinador no us ho creieu contacteu amb el vostre professional de referència o la vostra empresa de confiança.

Info: Ajunt. Les Preses i la Vall d’en Bas

Scroll to Top

Contacta con nosotros para más información sobre el Kit Digital

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre el Kit Digital

Aquest lloc web utilitza cookies analítiques per millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari. Al navegar en el Lloc Web o interactuar en el mateix, acceptes l’ús d’aquestes cookies. Saber més ..