FAQ's Escriptoris virtuals....

Preguntes d'escriptoris virtuals, ...

Per què s'utilitza el Cloud Computing en una empresa?

En funció del tipus d'empresa i sector, es podran aprofitar més o menys les funcions que ofereix el Cloud Computing. Alguns exemples habituals són l'emmagatzematge de dades en el núvol, la instal·lació d'eines de gestió empresarial ( ERP, CRM), o la possibilitat de comptar amb un escriptori virtual. Els avantatges d'implementar un sistema d'aquestes característiques en una empresa són pràctiques i palpables des del primer dia. Si el fre per a la seva contractació són les preguntes freqüents sobre el Cloud Computing, ADS podem assessorar-vos sobre les possibilitats del Cloud Computing per al vostre negoci.

Com s'implementa el Cloud Computing en una empresa?

La migració, si fa amb una planificació prèvia, no implica processos complicats. Hauran de definir-se aspectes com a quines funcions migrem al núvol i formar als nostres empleats per al seu ús. A més, amb un proveïdor de Cloud Computing com ADS, tindràs suport durant aquest procés de transformació digital de la teva empresa.

Que és un escriptori virtual en Cloud Computing?

Un escriptori virtual permet l'accés a un sistema operatiu (per exemple, Windows) a través d'Internet. No utilitzem l'escriptori que ve instal·lat en el nostre ordinador, sinó que ens connectem de forma remota a un escriptori que s'executa en el núvol. Una vegada accedim a un escriptori virtual podem treballar de forma normal, tal  com si estiguéssim utilitzant el nostre equip d'oficina. Emprarem pràcticament les mateixes aplicacions i tindrem accés als nostres arxius.