• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Microsoft eliminarà Windows Live Messenger

el .

Microsoft va anunciar la setmana passada que el seu servei de missatgeria instantània més conegut deixarà d'existir properament i serà substituït completament per Skype. Així que després de més de 10 anys (va nèixer al 1999) i de vàries transformacions (com el pas de MSN Messenger a Windows Live Messenger) la popular aplicació desapareixerà dels nostres ordinadors.

 En aquest cas no espereu trobar correus amb la promesa que amb el reenviament cap als nostres contactes no es durà a terme el tancament del servei degut a la manca de recursos i espai als servidors (com s'anunciava en les "populars" cadenes de correu sobre el tancament de serveis com el del mateix Messenger, Gmail, Hotmail, etc, i de la mateixa forma que ara succeeix amb Whatsapp), ja que a part de ser real i confirmat, la causa està en la migració cap al sistema de xat de Skype, pel qual Microsoft va realitzar una gran inversió amb la seva compra l'any passat, i que és a més un dels serveis referents en videoconferència tant als sistemes operatius d'escriptori, com als sistemes mòbils.

El canvi es realitzarà automàticament i sense cap participació per part de l'usuari, els contactes i dades passaran d'un servei a l'altre sense cap problema si no es diposa de compte de Skype (amb la darrera versió de Skype ja se'ns ofereix l'opció d'iniciar amb el nostre compte de Microsoft o Windows Live Messenger), i se'ns oferirà fusionar els comptes en cas de disposar-ne d'un a cada servei (sempre que realitzem l'operació des del nostre ordinador, ja que encara no és possible realitzar tal cosa amb els clients mòbils).

Així que només ens queda recomanar-vos començar a migrar cap a Skype per habituar-vos a la seva interfície abans de què es produeixi el canvi de forma definitva. Podeu descarregar-ne el client d'instal·lació des del link següent:

http://www.skype.com/intl/es-es/get-skype/on-your-computer/windows/

 

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...