• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Vulnerabilitat a Internet Explorer

el .

Microsoft ha fet públic en el seu darrer butlletí de seguretat l'existència d'una vulnerabilitat crítica a totes les versions d'Internet Explorer (amb l'excepció de la versió 10 que apareixerà juntament amb Windows 8) amb la qual es pot executar codi de forma remota vistant alguna web on s'hagi introduït contingut maliciós.

Es tracta d'una vulnerabilitat de les denominades "tipus-0" com la que va aparèixer el mes passat en totes les versions de Java i que Oracle va solucionar treient una nova actualització. En aquest cas, Microsoft encara es troba treballant en la solució (s'espera pel 9 d'octubre), però ens recomana seguir unes pautes per intentar mitigar el problema.

Entre aquestes recomanacions es troben les següents:

      - Pujar la seguretat al màxim de les zones d'internet i intranet local d'internet explorer per bloquejar els controls ActiveX i Active Scripting com es veu a la imatge.

vulnerabilitat internet explorer

      - Configurar internet explorer per sol·licitar permís de l'usuari quan s'hagin d'executar aquest tipus de control des de les opcions de seguretat personalitzades.

      - La instal·lació i activació del complement EMET (Enhanced Mitigation Experience Toolkit) que ofereix algunes funcionalitats per evitar la intrusió remota i no afecta a la resta de programes: http://support.microsoft.com/kb/2458544/es

L'altra opció per evitar possibles infeccions degudes a aquest problema estaria en l'ús d'un altre navegador com Mozilla Firefox, Opera o Google Chrome fins que Microsoft publiqués l'actualització amb la solució. Això no vol dir que aquests exploradors estiguin exempts de risc, perquè ens podem trobar amb altres tipus d'infeccions (a través de Java o Adobe Flash, o dels complements o plugins dels mateixos navegadors com els de Chrome i Firefox). Així que el més recomanable és tenir cura de com es navega i sobretot tenir el sistema completament actualitzat sempre que sigui possible (no només el sistema operatiu, sino que també el software de tercers com són Java i Adobe Flash Player).

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...