• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

FacePlus!

el .

FacePlus! és un nou parany pels usuaris de Facebook que promet característiques adicionals d'edició al perfil d'usuari de la xarxa social per així captar la nostra atenció. La infecció es produeix a través d'un missatge del xat on se'ns proposa la instal·lació comentant-nos el que han fet amb el complement (i dient-nos el que podrem fer), i on se'ns indica el link per descarregar-lo.

 

 faceplus1

 Aquest link ens portarà a una pàgina de "M'agrada" de Facebook on hi ha inserit un iframe on es carrega una pàgina externa a la xarxa social amb un link d'un servei escurçador de urls per evitar sospites.

faceplus2

 Un cop a la pàgina de FacePlus! se'ns proposarà la instal·lació d'un complement per Google Chrome, Internet Explorer o Mozilla Firefox, que ens demana accés a totes les dades de navegació de l'usuari (així poden obtenir les nostres dades d'accés a diferents webs o modificar-les). Quan tinguem el complement instal·lat i tornem a iniciar sessió a Facebook, se'ns demanarà un darrer pas.

faceplus4

Aquí ve la pitjor part, ja que se'ns redirigeix a una pàgina de supscripció de SMS que tornarà a aparèixer cada cop que volguem entrar a Facebook. I cada cop que ho fem, es publicarà automàticament al mur dels contactes i al xat el missatge que proposa la instal·lació de FacePlus!.

faceplus5

En cas d'estar infectats, per eliminar-lo caldrà desinstal·lar el complement del navegador:

     - Per Internet Explorer anar a: "Herramientas" > "Administrar Complementos" > FacePlus! (Seleccionar) > Deshabilitar > Reiniciar IE

     - Per Mozilla Firefox: "Herramientas" > "Complementos" > FacePlus! (Seleccionar) > Desinstal·lar > Reiniciar Firefox

     - Per Google Chrome: "Herramientas" > "Extensiones" > FacePlus! (Seleccionar) > Desinstal·lar > Reiniciar Chrome

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...