• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Google alertarà d'infeccions determinades de Malware

el .

Google ha anunciat que avisarà als seus usuaris (mitjançant una caixa d'alerta groga sota la barra d'eines quan visitin la seva pàgina de cerca) sobre possibles infeccions de Malware. Amb aquesta notícia es dóna un pas més en la protecció del cercador ja que fins ara es limitava a indicar-nos quan una web a la que volíem accedir des de les seves cerques no era segura i la bloquejava. Aquesta nova funcionalitat però, també té les seves parts negatives i no està exempte de polèmica.

Com ja hem dit, Google només donarà l'avís per un determinat tipus de Malware, el qual és detetat perquè dins el seus patrons de comportament, s'envia "tràfic modificat" a través d'un bon número de "servidors proxy" a les bases de dades del cercador. Un cop detectat aquest tràfic de cerques inusuals que en carrega els seus servidors, se'ns fa aparèixer el missatge que veiem a continuació:

malwarewarningscreenshot

Aquest avís, encara que legítim, pot confondre els usuaris. Molts virus i malwares ja fan servir aquests tipus d'avisos (encara que solen ser molt més apremiants i crítics) i que Google ara faci el mateix pot ser encara pitjor, ja que els creadors d'aquests tipus de programes podrien ara intentar clonar el missatge d'alerta.

Per altra banda, els "servidors proxy" pels que passen els pc's infectats, poden ser modificats pels atacants per a què Google no els detecti (canviant-ne la ip, canviant els servidors proxy, el tipus de capçalera http que s'envia a Google, etc), amb la qual cosa caldria que el sistema que ha implementat Google fos actualitzat constantment per ser vàlid.

Així que ja ho sabeu: si us apareix el missatge des de la pàgina de Google (ja sigui el legítim o un creat per algun atacant) reviseu el vostre pc perquè possiblement esteu infectats amb algun malware.

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...