• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Google+

el .

Google+ és el nom amb el que es presenta la tercera incursió de l'empresa del cercador al món de les xarxes socials. Els seus dos primers intents, Google Wave i Google Buzz, van acabar fracasant, un perquè realment es tractava més d'una eina de col·laboració i treball en equip que d'una xarxa; i l'altre perquè no tenia res a fer al costat d'eines més complexes i ben estructurades com ara Twitter, a més de resultar molest en estar present al nostre Gmail.

Aquesta nova eina neix amb la idea clara d'esdevenir la competència de Facebook (com Buzz havia de ser-ho de Twitter), pots definir el teu perfil, incloure i controlar les teves amistats, penjar fotos, vídeos i més. Mitjançant Cercles pots crear cercles d'usuaris per poder delimitar que comparteixes o vols que vegi cadascú (diferenciar entre família, amistats, companys de treball, ...). Tot es realitza de forma intuitiva i sense gaires complicacions (bàsicament arrossegant la foto de l'usuari cap al cercle que vulguis). Amb Quedades o Llocs de Reunió pots comunicar-te de forma instantània amb els teus contactes (individualment o de forma col·lectiva) ja sigui per missatges o per conferència de vídeo com faries per Windows Live Messenger o Skype però de forma fàcil i senzilla. Amb Interessos se'ns ofereix informació per llegir de temes que ens agradin i a la vegada compartir-los amb els nostres cercles. Etc.

 

Google+ ja ofereix aplicació per Android, on deixa que els altres usuaris vegin on et trobes en actualitzar el teu perfil, realitzar un comentari o pujar una foto, molt en la línia de Foursquare. Ara només falta saber la possible relació del botó +1 de Google (semblant al M'agrada de Facebook) amb Google+ i si aconseguiran el que no van poder amb Wave i Buzz. De moment, només es pot accedir a Google+ per invitació (hi ara mateix estan esgotades), però tothom que tingui curiositat pel projecte i en vulgui demanar una ho pot fer a:

https://plus.google.com/up/start/?sw=1&type=st&hl=ca

 

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...