• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Gnome 3

el .

Ahir va veure la llum la nova versió del popular entorn d'escriptori de Linux. Una versió que s'ha estat planificant i desenvolupant durant més de 5 anys, començant des de 0 i què per tant representa un canvi radical amb l'anterior. S'ha buscat trencar amb la imatge de sistema antiquat que alguns usuaris li donaven comparant-lo amb altres entorns com ara KDE, però sense oblidar-se de la simplicitat d'ús.

 

 

La barra de menús ha canviat (només se'ns presenta una opció "Activities") i també el seu comportament. S'ha passat de la sobrietat i el minimalisme, a transicions i transparències elegants. Clickant o posicionant-nos sobre aquest botó "Activities" se'ns desplegaran ua barra llançadora d'aplicacions a l'esquerra, una altra a la dreta amb previsualitzacions dels diferents escriptoris, un nou menú amb dues noves opcions ("Windows" i "Applications") i una caixa de cerca; i aquesta serà la interfície inicial per treballar, molt allunyada del desplegament de menús d'abans. Tot és ara més visual i connectat, com per exemple la caixa de cerca, que pot servir tant com a cercador d'arxius com a llançador d'aplicacions, i on apareixen botons amb l'opció de realitzar la cerca introduïda a Wikipedia o Google.

Però no només ha canviat la presentació, els programes que formen part de l'entorn d'escriptori, com ara Evince (el seu lector de PDF's), Epiphany (el navegador Web per defecte) o Empathy (el client de missatgeria), també han patit millores i canvis. I com és evident, també hi ha hagut canvis en el consum de recursos, com és habitual en actualitzar l'entorn a les necessitats dels usuaris del moment i al nou hardware disponible.

En resum, tots els usuaris de Linux ja poden gaudir d'aquest Gnome 3 descarregant-lo des dels seus repositoris o esperar-ne l'aparició amb alguna de les noves versions de les diferents "distros" (Fedora, OpenSuse, Ubuntu, ...).

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...