• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Compte amb E-SET Antivirus 2011

el .

E-SET Antivirus 2011 és un nou "fals antivirus" que com molts d'altres programes maliciosos simula una infecció al PC per a què així l'usuari desprevingut el descarregui i pagui una llicència que no li servirà de res. La particularitat d'aquest programa és que el seu nom és perillosament semblant al de la prestigiosa suite ESET NOD32 Antivirus, a més de fer servir la imatge de la seva caixa de producte, amb la qual cosa és més provable que arribin a enganyar-nos i que ens creguem el seu missatge d'alerta.

 

 

E-SET Antivirus 2011 pertany a la mateixa família de productes falsos com ara són: Antivirus 8, AVG Anti-Virus (no confondre amb l'original on la paraula Antivirus no està separada per guió), Antivirus GT, Antivirus 7, Antivir 2010 i Antivir 2011. Com ja hem comentat en un inici, aquest tipus de programes comencen per mostrar pantalles amb dades falses sobre infeccions i amenaces de virus al PC (fins i tot alguns en descarreguen de veritat), "segresten" els navegadors web (canvien la pàgina inicial i activen scripts que et redireccionen a la seva web) i fan aparèixer falses alertes del sistema operatiu generant una còpia alternativa del Centre de Seguretat de Windows.

Per detectar aquest tipus de programes ens hem de fixar sobretot amb el nom (normalment, com en aquest cas, busquen noms semblants a antivirus de veritat), la interfície que ens fan aparèixer amb els missatges d'alerta (aquesta quasi sempre és idèntica a l'antiga de AVG antivirus o al Centre de Seguretat de Windows, però amb la diferència de què tot estarà amb anglès, cosa que ens hauria de fer sospitar), i sobretot, el canvi de la pàgina d'inici del navegador. En cas d'haver estat infectats i no poder eliminar la infecció, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...