• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Firefox 4

el .

El navegador de codi lliure per excel·lència també té nova versió. Una setmana després de l'aparició de Internet Explorer 9, la Fundació Mozilla publica finalment la quarta versió del seu navegador (una versió que s'esperava que fos alliberada el novembre passat), amb la que pretén tornar a ser la segona opció dels usuaris per navegar per Internet per sobre de Google Chrome. Al contrari que Microsoft, a Mozilla encara continuen recolzant Windows Xp, ja que Firefox 4 es pot instal·lar a qualssevol ordinador amb Windows 2000, Windows Xp, Windows Vista o Windows 7 (també a les versions per servidor: Windows 2003 Server i Windows 2008).

 Com la resta de navegadors les millores que s'incorporen estan lligades bàsicament al futur estàndard HTML5 i a les fulles d'estils CSS3, i a la seguretat i la privacitat. Però també hi han hagut canvis d'interfície i un augment notable en la velocitat d'execució (tant en iniciar-se com en la càrrega de pàgines), a més de novetats com l'agrupació de grups de pestanyes (Firefox Panorama), l'administrador de complements, la sincronització d'historial i marcadors amb altres versions del navegador instal·lades en altres dispositius mòbils (Firefox Sync) i un munt més de petits canvis i funcionalitats (la instal·lació de les noves extensions ja no requerirà que es reiniciï el navegador, etc).

Una de les coses que més crida l'atenció amb tot el tema de l'estàndard HTML5 és el tipus de còdec suportat per l'etiqueta de vídeo. Mentre amb Firefox s'ha triat el WebM (el còdec comprat i alliberat per Google, i que també recolzen Chrome i Opera), Internet Explorer 9 (i també Safari) es queda amb el H.264, un còdec que necessita llicència. Amb la qual cosa, continuarem tenint diferències a l'hora d'obrir determinades webs tot i la implantació de HTML5 a tots els navegadors, en aquest cas amb els vídeos. Encara aquest problema té fàcil solució amb la implantació d'algun plugin o complement de tercers que suporti el còdec que manca (Google n'ha fet un per a Internet Explorer 9 per a què es puguin veure els vídeos codificats amb WebM, i Microsoft n'ha fet també un per Chrome per poder veure'ls amb H.264), veurem com acaba la cosa amb Firefox.

Us deixem un enllaç a la pàgina de Mozilla per a què us pugueu descarregar la nova versió (també es pot trobar en català):

http://www.mozilla-europe.org/es/firefox/

 

 

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...