• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

Internet Explorer 9

el .

Ja està disponible per descarregar la darrera versió del navegador de Microsoft. Una versió que intenta posar al navegador per davant del nivell de la resta de competidors com Chrome o Firefox. Aquest cop sembla que Microsoft ha donat un bon pas endavant: hi ha hagut diverses versions "beta" públiques en les quals s'han anat escoltant les queixes i opinions dels usuaris, afegint i treient funcionalitats, i corretgint errors de les anteriors versions.

Entre les principals característiques i novetats del navegador es pot destacar que s'ha donat un gran suport als estàndards oficials i als que s'han d'incorporar en un futur com HTML5 (aquesta manca d'estandarització ha estat una de les coses més criticades sempre en les anteriors versions); s'ha afegit un gestor de descàrregues; s'ha afegit també suport per utilitzar les targes gràfiques de l'ordinador des del navegador; s'ha creat un nou motor de javascript; s'ha optimitzat el seu funcionament per a l'estalvi d'energia de Windows; s'ha millorat la seguretat (bloqueig de tracking pixels, millores anti-phishing, ...); etc.

 

 

Però no tot són bones notícies. Internet Explorer 9 només és compatible amb Windows Vista, Windows 7 i Windows Server 2008. Amb la qual cosa els usuaris de Windows Xp no en podran gaudir (exactament el mateix que succeeix amb algunes de les aplicacions de Windows Live, com Windows Live Moviemaker), i se'ls torna a dir de forma indirecta que haurien d'anar actualitzant el seu sistema operatiu. L'altre possible problema, es troba com sempre, amb el funcionament de determinades pàgines o aplicacions web. De la mateixa manera que passa amb un canvi de sistema operatiu, algunes aplicacions fetes per a un navegador anterior poden deixar de funcionar tot i que s'incorpora un mode de compatibilitat amb les anteriors versions de Internet Explorer.

En tot cas, és una bona notícia que Microsoft tregui una versió millorada del seu navegador de forma totalment gratuïta, incorporant noves tecnologies i donant més opcions per triar als usuaris. Per tots aquells que s'animin a provar-lo, us deixo el link de la pàgina de descàrrega de Microsoft:

http://windows.microsoft.com/es-ES/windows/home

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...