• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

ATENCIÓ! Nova variant del Virus CRYPTOLOCKER

el .

Recentment s'estan rebent molts correus electrònics que suposadament ens envien algunes entitats com Correus, RedIris, Bancs diversos, etc. La immensa majoria d'aquests correus són falsos, és a dir, enviats per gent totalment aliena a aquestes entitats, i que pretenen mitjançant enganys obtenir dades nostres o infectar nostres sistemes informàtics.

- Mails de bancs que ens demanen que ens identifiquem a la seva web per a resoldre algun problema amb el nostre compte o targeta de crèdit. Tingueu en compte que quan posem el ratolí sobre la direcció de l'enllaç, no es correspon a la direcció del nostre banc. Si accedim a aquest link i posem les nostres dades, ja ens han capturat aquesta informació i poden accedir al nostre compte bancari, i allà fer el que vulguin.
- Mails de Correus, empresa postal espanyola, en què ens diuen que tenim un certificat que s'ha de llegir urgentment, amb un enllaç a un web que no té res a veure amb correos.es. Si fem clic en aquest enllaç, se'ns descarrega un troià que encripta tots els nostres documents, l'ordinador i de la xarxa, sense possibilitat de recuperació dels mateixos. Penseu que aquestes entitats, encara que ens puguin enviar un correu per algun tema concret, mai ens posen un link en el propi missatge, sempre ens diuen que accedim al seu web manualment per gestionar el tema. L'engany es basa en l'adreça que ens donen en el missatge, que com sol tenir l'aparença igual a la de l'entitat original, ens confia i accedim al lloc.
De moment, la majoria d'Antivirus no detecten aquest troià, sobretot perquè som nosaltres mateixos els que en diem a l'accedir a l'enllaç del missatge, per tant no es confiï.
Com a normes generals en l'ús del correu electrònic, sempre hem de tenir molta cura i no obrir cap missatge ni adjunt ni enllaç extern de cap missatge de remitent desconegut, mai intentar accedir al banc oa cap entitat publica des dels links dels missatges de correu , en tot cas anar manualment al navegador i posar la direcció de l'entitat manualment, si una companyia de transports o missatgeria ens ha de portar un paquet, ens deixa una nota a la bústia, o si té el nostre mail, ens envia una nota, no un link per fer res, i com a norma general, no caure en la curiositat que ens desperti cap missatge, ser previngut sempre és la millor seguretat.

Davant de qualsevol dubte o sospita que tingueu, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres que us ajudarem molt gustosament.

Salutacions.
Equip tècnic de A.D.S.

 

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...