• Banner1
  • Banner5
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner6b
  • Banner7
  • Banner9
  • BannerC
  • BannerI
  • BannerL

Vídeo Corporatiu

SORTEIG TABLET Juny-2019

el .

El passat dia 28 de Juny de 2019, vàrem efectuar el sorteig entre els clients que ens havien contestat a les nostres enquestes de Qualitat, d'una tablet.

Foto Sorteig Juny2019

VULNERABILITATS DELS SISTEMES OPERATIUS WINDOWS

el .

 

Dimarts dia 13 d’ Agost Microsoft va publicar el butlletí mensual d’actualitzacions. En aquest butlletí s’informen de les múltiples vulnerabilitats severes, entre les quals en destaquen quatre d’execució remota a través RDS (Remote desktop Services, protocol RDP)

 https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/releasenotedetail/312890cc-3673-e911-a991-000d3a33a34d

Aquestes vulnerabilitats han estat identificades com CVE-2019-1181 [1], CVE- 2019-1182 [2], CVE-2019-1222 [3] y CVE-2019-1226 [4] i han estat qualificades com a molt crítiques.

El possible atacant no autentificat, podria enviar sol·licituds al servei RDP, amb l’ objectiu d’explorar les vulnerabilitats. Una vegada compromès el sistema, es podria arribar a instal·lar un codi maliciós en el mateix sistema.

Aquestes vulnerabilitats permeten l’execució remota no autentificada, sense la necessitat de cap interacció amb l’ usuari, fent que existeixi un risc real que es podria aprofitar per la creació o instal·lació d’ un malware, tipus “gusano” com el Wannacry (encriptació de dades).

Microsoft ha advertit sobre aquesta possibilitat

 https://msrc-blog.microsoft.com/2019/08/13/patch-new-wormable-vulnerabilities-in-remote-desktop-services-cve-2019-1181-1182/

 https://msrc-blog.microsoft.com/2019/08/13/patch-new-wormable-vulnerabilities-in-remote-desktop-services-cve-2019-1181-1182/

També confirma que no s’han publicat (ni es publicaran) correccions d’aquesta vulnerabilitat en els sistemes operatius que estan fora de suport, com el Windows XP i Windows 2003 server.

Per aquest motiu, des d’ADS us recomanem que, si tenim algunes màquines amb aquestes versions de S.O., s’actualitzin a Windows 10 i Windows server 2016-2019, per evitar mals majors a la seva empresa. També és molt important anar instal·lant les actualitzacions de seguretat que ofereix Microsoft pels seus sistemes operatius i tenir-los sempre al dia.

No dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte que tinguin.

NOVA ESTAFA MICROSOFT

el .

Microsoft alerta d'una nova estafa que pot afectar a més de la meitat dels seus usuaris

Els estafadors es fan passar per membres del suposat equip de suport tècnic a través de pop-ups, phishing, correus electrònics, trucades telefòniques i redireccions web

per NacióDigital, 31 de juliol de 2019 a les 17:12

ENTREGA TABLET SORTEIG 28 DE JUNY

el .

La setmana passada vàrem fer entrega de la Tablet sortejada el passat 28 de Juny entre tots els nostres clients que varen respondre les enquestes de qualitat. A la imatge moment de l'entrega l'empresa guanyadora.

EL CONTROL HORARI DE LA JORNADA LABORAL PASSA A SER OBLIGATORI

el .

Aprovat el decret per al registre de la jornada laboral ordinària en les empreses.

El Govern ha aprovat un decret per controlar l'entrada i sortida de cada empleat. A més, l'empresa haurà de guardar el registre del control horari durant quatre anys.

Els punts més destacables sobre la nova llei són:

Software

La nostra especialitat és el software. Disposem d'un ampli ventall de paquets estàndar, verticals i la possibilitat d'adaptar-los a les seves necessitats.
Veure més ...

Hardware

soft-peu

Distribuïm els productes hardware de les marques més punteres del mercat per poder oferir la millor solució als preus més competitius.
Veure més ...

Serveis

Podem oferir-vos un ampli ventall de serveis per donar una solució integral als vostres problemes: servei tècnic i reparacions, instal·lació, configuracions, consultoria, serveis Web, etc.
Veure més ...